Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä

Hoitohuone Cepheus, y-tunnus 2832146-3, Kirkkotori 2 02400 Kirkkonummi

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Eppu Rissanen, puh: 045 2278422

 

Rekisterin nimi

Hoitohuone Cepheus asiakasrekisteri

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietojen sekä terveystietojen käsittelyn tarkoituksena on mahdollistaa turvallinen hoito sekä toimiva asiakassuhde. Tietoja, jotka eivät ole hoidon kannalta tarpeellisia, ei kerätä. Kerättävät tiedot ovat tarkoitettu potilasturvallisuuden ja tilastoinnin tueksi. Lisäksi asiakaan luvalla hänen sähköpostiosoitettaan voidaan käyttää tarjousten, kampanjoiden tai uutiskirjeiden lähetykseen, luovuttamatta asiakkaan tietoja koskaan ulkopuolisille tahoille. Asiakkaan lisääminen sähköpostituslistalle tehdään vain asiakkaan erikseen myöntämällä luvalla. 

 

Rekisteriin kirjattavat tiedot

Henkilötiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Terveydentilaa koskevat tiedot: hierontaan tulon syy, kontraindikaatiot, terveydentila, lääkitys, allergiat, diagnoosit ja tutkimukset, aikaisemmat hoidot.

Hoitotapahtumaa koskevat tiedot: tehdyt testit, hoitoaika, hinta, annettu hoito, muistiinpanot, hoitokerrat, hoidon kulku

Asiakkaan antamat lisätiedot: työn luonne, harrastukset, ergonomia arjessa ja töissä, sekä muu tieto mikä hyödyttää hoidon suunnittelua sekä toteutusta.

 

Tietojen kerääminen

Tiedot kerätään ensimmäisellä kerralla täytettävästä esitietolomakkeesta, alkuhaastattelusta sekä hoidon aikana saaduista lisätiedoista. Myös sähköpostin ja puhelimen avulla käydystä keskustelusta voidaan kerätä hoidon kannalta oleellista tietoa.

 

Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan lupaa, ellei lainsäädäntö siihen pakota. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Asiakkaalla on aina oikeus saada nähtäväksi ja tarkistettavaksi hänestä kerätyt tiedot sekä oikeus muuttaa tietoja, mikäli ne ovat virheellisiä. Asiakkaalla on myös oikeus saada potilasasiakirjoista kopiot itselleen.

 

Rekisterin suojaus

Asiakkaan henkilötietoja käsitellään vain henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Asiakastietolomakkeita säilytetään lukitussa paikassa paperiversioina. Sähköpostituslista yhteydenottoja sekä mainontaa varten on suojatun salasanan takana sähköpostiohjelmassa. 

 

Kirkkonummi 10.7.2017

Eppu Rissanen