Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hoitohuone Cepheus sijaitsee osoitteessa Kirkkotori 2, 02400, Kirkkonummi. Liiketila sijaitsee Kirkkonummen torin laidalla, OP-pankin puoleisella sivulla. Löydät perille kun kuljet Otto automaatilta 20 metriä oikealla puolella sijaitsevat kiviportaat ylös. Ylätasanteella näkyy metalliportti tumman rakennuksen toisessa kerroksessa.

 

Hoitohuoneen kanssa samoissa tiloissa toimii myös Lashes by Pipsa (ripsienpidennys). Kun tulet ulko-ovesta sisään, heti sisäpuolella on odotustila. Voit jäädä siihen hetkeksi odottelemaan, niin tulen noutamaan sinut hoitohuoneeseen. Joskus ulko-ovi saattaa olla kiinni, joten silloin voit soittaa ovikelloa.

 

Ajanvaraukset suosittelen tekemään sähköisesti, puhelimitse, tekstiviestillä tai emaililla. En ole aina tavoitettavissa liiketilassani, hoito voi olla kesken tai olen kotikäynnillä. Jos en pysty vastaamaan puhelimeen, soitan takaisin mahdollisimman pian. Voit myös halutessasi jättää viestin vastaajaan.

 

Ajanvaraukset numerosta 045 2278422

 

Aukioloajat sopimuksen mukaan

 

Kysy lisää tai sovi aika soittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hoitohuone@cepheus.fi. Voit käyttää yhteydenottoon myös sivun alaosassa olevaa lomaketta.

 

Hoitohuone Cepheus

Kirkkotori 2

02400 Kirkkonummi

hoitohuone@cepheus.fi

p. 045 2278422

y-tunnus: 2832146-3

 

hieronta kirkkonummi, jäsenkorjaus kirkkonummi

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.