Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hoitohuone Cepheus sijaitsee osoitteessa Kirkkotori 2, 02400, Kirkkonummi. Liiketila sijaitsee toisessa kerroksessa OP-pankin puolella. Löydät perille kun kuljet kiviportaat ylös Otto-automaatin läheltä ja sisään toisen kerroksen metalliportista. Hoitohuoneen kanssa samoissa tiloissa toimii myös Lashes by Pipsa (ripsienpidennys). Kun tulet ulko-ovesta sisään, heti sisäpuolella on odotustila. Voit jäädä siihen hetkeksi odottelemaan, niin tulen noutamaan sinut hoitohuoneeseen. Joskus ulko-ovi saattaa olla kiinni, joten silloin voit soittaa ovikelloa.

 

Ajanvaraukset suosittelen tekemään puhelimitse, sähköisellä ajanvarauksella, tekstiviestillä tai emaililla. En ole aina tavoitettavissa liiketilassani, hoito voi olla kesken tai olen kotikäynnillä. Jos en pysty vastaamaan puhelimeen, soitan takaisin mahdollisimman pian. Voit myös halutessasi jättää viestin vastaajaan.

 

Ajanvaraukset numerosta 045 2278422

 

Aukioloajat sopimuksen mukaan

 

Kysy lisää tai sovi aika soittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hoitohuone@cepheus.fi. Voit käyttää yhteydenottoon myös sivun alaosassa olevaa lomaketta.

 

Hoitohuone Cepheus

Kirkkotori 2

02400 Kirkkonummi

hoitohuone@cepheus.fi

p. 045 2278422

y-tunnus: 2832146-3

 

 

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.