Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hinnasto

Kalevalainen jäsenkorjaus 
 kesto n. 1t 45min  80 €
 Klassinen hieronta
 30 min  30 €
 45 min  40 €
 60 min  50 €
 90 min  80 €
 120 min  90 €

 

  • jäsenkorjauksen hinta sisältää 24 % alv
  • klassinen hieronta on arvonlisäverotonta toimintaa koulutetulle hierojalle (arvonlisäverolaki §34)
  • maksuna käy käteinen ja pankkikortit
  • eläkeläiset, työttömät sekä opiskelijat -10 % normaalihinnoista (todistettava paikanpäällä)
  • kotikäynteihin lisätään matkakulu 10 € + 0,50 €/km (tai sopimuksen mukaan)
  • peruutukset viimeistään 12 tuntia ennen hoitoa, peruuttamattomista ajoista veloitetaan täysimääräinen hinta

 

Kalevalainen jäsenkorjaus

"Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka." (lähde: kansanlaakintaseura.fi)

Hoito on kivuton ja otteen voimakkuus on sellainen, että asiakas ei koe oloaan epämiellyttäväksi. Asiakas myös osallistuu itse hoitoon liikuttamalla esim. joissain tietyissä liikkeissä itseään tai raajojaan. Hoidossa käytetään kevyttä mobilisaatiota, ja yleensä aloitetaan jaloista, jonka jälkeen siirrytään hoitamaan selkää. Lopuksi käsitellään vielä yläraajat sekä niska/kaularanka.

 

Klassinen hieronta

Klassisen hieronnan tavoitteina on poistaa lihaskireydet, rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, jotka ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. 

Klassisen hieronnan tavoitteena on lisätä lihasten joustavuutta, vilkastuttaa verenkiertoa sekä hapen ja ravinteiden kulkua, lisätä imunestekiertoa, parantaa nivelten liikkuvuutta, rikkoa arpikudosta, rauhoittaa keskushermostoa sekä poistaa kipua.

 

Kotikäynnit

Jäsenkorjaus tai klassinen hieronta onnistuu hyvin myös asiakkaan kotona kannettavalla hoitopöydällä. Tuon mukanani kaiken tarvittavan välineistön. Hoidon hintaan lisätään matkakulu 10 € + 0,50 €/km (tai sopimuksen mukaan) hoitohuoneen sijainnin ja asiakkaan sijainnin väliltä. Jos samalle/lähialueille on saman päivän aikana useita asiakastilauksia, myönnetään matkakuluista alennusta jokaiselle tilaajalle erillisen sopimuksen mukaan. Kerro siis kotikäynneistä tutuillesikin ja tilatkaa hoidot yhdessä samalle päivälle!

Kerron kotikäynneistä mielelläni lisää mikäli sinulla on kysyttävää.

 

puhelin: 045 2278422

sähköposti: hoitohuone@cepheus.fi

 

hieronta kirkkonummi, jäsenkorjaus kirkkonummi